Coreblog
Coreblog

Personal Power Programma

Het Personal Power Programma is een zeer krachtig zelf-ontwikkelingsprogramma. Je boort archetypische krachtbronnen aan uit je onderbewuste. Je leert deze oerkrachten inzetten om jezelf en dat wat je wil bereiken te ondersteunen.

Dit is een traject van 4 individuele bijeenkomsten van anderhalf uur waarbij de effectiefste Corepower technieken gecombineerd worden met hypnotherapie methodes. Tijdens dit traject wordt er niet gefocust op problemen of oplossingen, maar op het vergroten van je wilskracht, doorzettingsvermogen, emotionele balans, geluksgevoelens, helderheid, focus en het vinden van inspiratie. Na elke individuele sessies ben je een of meer zeer effectieve technieken meester om deze ontwikkelde kwaliteiten vast te houden en verder te ontwikkelen.

Voor wie?

Voor iedereen die klaar is om een stap in zijn of haar leven te zetten en daarbij zichzelf wil ondersteunen. Bijvoorbeeld:

 • een eigen zaak starten
 • een nieuwe professionele uitdaging
 • emotionele turbulentie achter je laten, bv een relatiebreuk
 • een opleiding beginnen
 • een nieuwe fase in je leven goed beginnen: van werken naar pensioen, het ouderlijk huis verlaten, een gezinsuitbreiding,… 
 • enzovoort

Waarom werkt het Personal Power Programma zo goed?

Er worden twee zeer krachtige methodieken gecombineerd:

 1. Corepower is een methodiek waarbij drie oerbronnen in je lichaam en psyche worden geactiveerd: Kracht, Liefde en Wijsheid. Als je deze drie oerkrachten in jezelf ontwikkeld en balanceert kun je, vanuit je diepe kern, succesvol handelen. Je wilskracht, emoties en mentale kant werken samen. Je krijgt door deze methode meer inzicht in wat je te bieden hebt, op dit moment in je leven. 
 2. Hypnotherapie is een methode waarbij de kracht van het onderbewuste geactiveerd. Alle onderbewuste patronen van zelf-sabotage of jezelf onnodig klein houden kunnen worden opgelost. De immense krachten van het onderbewuste worden geactiveerd om jezelf te versterken en je doelen te bereiken.


Bij het Personal Power programma worden de technieken van hypnotherapie gebruikt om de drie oerbronnen van Corepower te activeren. Dit geeft een zeer snelle en blijvende diepgang. Door met de Corepower technieken nadien thuis aan de slag te gaan zal dit zich verder blijven verdiepen. Doordat je de boeken 'Corepower, zelfsturing vanuit je kern' en 'Teampower, alchemie van de groep', meekrijgt kun je door zelfstudie dit programma nog verder verdiepen. 

Let op! Begin enkel aan dit programma als je klaar bent om je diepste zijns-kern te ontmoeten.

Inhoud

Dit is altijd maatwerk. Er is natuurlijk wel een kader waar mee gewerkt wordt. Deze thema’s worden meestal bewerkt:

 • Wil: het ontwikkelen van psychische kracht: weerbaarheid, stressbestendigheid, doorzettingsvermogen, grenzen goed aangeven, moed ontwikkelen,… 
 • Emotie: emotionele balans en openheid, geluksgevoelens cultiveren, emotionele intelligentie ontwikkelen,… 
 • Mentaal: focus, helderheid, inzicht in jezelf en anderen,.. 

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen

Tarief

Personal Power Programma

Inbegrepen: vier sessies + twee boeken (Corepower, leiderschap vanuit je kern + Teampower, alchemie van de groep).

€ 500 p.p. (inclusief 21% BTW)

Meld je aan voor het Personal Power Programma:

Plan de vier sessies via de online agenda.

Bekijk gegevens
Uitverkocht