Coreblog
Coreblog

Afslanken zonder honger

- - - Hypnotherapie - - -

Gecertificeerd hypnotherapist

Afslanken zonder honger kan met het virtuele maagring programma. Op een prettige en duurzame manier kun je weer controle krijgen over wat je eet en hoeveel je eet. Hierdoor kun je op een veilige en aangename manier gezonder worden en afvallen. Of bijkomen, als dat je doel is.

Wat is het virtuele maagring programma?

Met het virtuele maagring programma raak je op een gezonde en verantwoorde manier overtollige kilo’s kwijtraakt. Het is een breed programma waarbij alle oorzaken van foute eetpatronen aangepakt worden:


  • Controleverlies. Bv: ’s nachts snoepen, impulsief een reep uit de automaat kopen of bij de tv snoepen, periodes veel te weinig eten, …
  • Teveel eten. Niet stoppen wanneer je genoeg hebt (om toch maar je bord leeg te eten), blijven proppen, ….
  • Emo-eten. Eten om je emoties te beïnvloeden. Bv: snoepen om jezelf te troosten of te belonen. Of juist teveel of te weinig eten om zo minder emoties te voelen.
  • Een negatief zelfbeeld. Ja: je bent het waard om er goed uit te zien en gezond te zijn.


Dit programma gebruikt de kracht van hypnose om je sneller een voldaan gevoel te geven met veel kleinere hoeveelheden eten. Onder hypnose wordt een virtuele maagring geplaatst. Je onderbewuste is ervan overtuigt dat die er ook echt is. Hierdoor krijg je veel sneller een voldaan gevoel. Daarnaast verandert het de manier waarop je over eten denkt en met voeding omgaat. Je krijgt zo veilige en voorspelbare resultaten.


Dit is zeker geen dieet. We weten dat diëten meestal alleen op korte termijn werken.

En omdat dit programma geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. In tegendeel: je zult je steeds beter in je vel voelen. Hierdoor zorgt het virtuele maagring programma voor een oplossing; ook op de lange termijn. 


De medische oplossing om je maag te verkleinen kan dezelfde resultaten geven, maar de virtuele maagring kan snel worden toegepast, zonder ziekenhuis, zonder wachtlijsten, zonder operatie, zonder risico’s en zonder medische behandeling.

Welke stappen zijn er in het virtuele maagring programma?

Er zijn vier hypnotherapiebehandelingen die apart sterk werken om af te vallen. Samen zijn ze een zeer succesvolle combinatie:


  • Behandeling 1

Je wordt weer baas over je eigen eetgedrag. Je herprogrammeert je voedingspatronen van ongezond, teveel of te weinig naar gezond en voldoende. Je hebt weer controle over wat je eet. Je kunt weer genieten, met mate en zonder schuldgevoelens. 


  • Behandeling 2 

Plaatsing van de virtuele maagring. De hypnotherapie overtuigt jezelf dat je maag, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, vol is, en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten. Zo krijg je een krachtig signaal in je maag dat je genoeg gegeten hebt, ook al at je veel minder.


  • Behandeling 3 

We pakken de emotionele oorzaken van ongewenste eetpatronen aan. Als je jezelf troost of beloont met eten of snoepen, vind je dankzij hypnose gezonde en bevredigende alternatieven. We pakken ook de onbewuste oorzaken aan. Hierdoor zal het positieve effect van dit programma zich niet beperken tot gewichtsverlies! Tijdens deze bijeenkomst leer je ook een leuke vorm van zelfhypnose zodat je de maagring zelf kunt strakker zetten, zodat het effect maximaal ervaren wordt.


  • Behandeling 4 

We creëren een zelfbeeld en een gevoel van zelfwaarde dat past bij je afgeslankte lichaam. Een van de redenen waarom mensen terug bijkomen is dat ze, onbewust, zichzelf saboteren. We pakken dit tot in de kern aan. Deze behandeling zal natuurlijk op veel meer delen van je leven een positief effect hebben.


Na dit programma ben je niet alleen aan het afvallen tot op het juiste gewicht. Je bent ook emotioneel gebalanceerder en je hebt meer zelfvertrouwen. Je voelt je veel lekkerder in je vel!

Wat kost dit programma?

Een hypnotherapie behandeling kost 125 € (inclusief btw). Het hele programma kost 500 €. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 

Schrijf je in voor het virtuele maagring programma:

Plan de vier behandelingen via de online agenda.

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht