Coreblog
Coreblog

Bevrijd jezelf van angsten en fobieën

- - - Hypnotherapie - - -

Gecertificeerd hypnotherapist

Angst is gezond. Stel je voor dat je geen angst zou hebben voor auto’s als je de straat wil oversteken bijvoorbeeld. Je hebt zoals iedereen, geleerd om angstig te zijn voor heel veel zaken: verkeer, geweld, hoogtes, ruzie, alleen zijn, oordeel van anderen,… Sommige van deze angsten zijn functioneel en redelijk. Andere angsten zijn dat duidelijk niet: angst voor spinnen of muizen is in ons klimaat niet redelijk. Vliegangst is ook niet rationeel. Als je last hebt van een overdreven angst, weet je natuurlijk dat dat niet redelijk of rationeel is. Alleen gaat de angst daar meestal niet door weg. Je hebt meer nodig. Meer nog: angsten kunnen zodanig uit de hand lopen dat ze je leven erg gaan belasten of beperken. 


Hypnotherapie is een bewezen en effectieve methode om angsten te verhelpen. Het is eigenlijk heel simpel: bijna alle angst is aangeleerd en kan dus ook afgeleerd worden. Wil je jezelf bevrijden van irrationele en overdreven angsten? Corepower kan je hierbij helpen!

Wat houdt het 'Bevrijd jezelf van angsten en fobieën' programma in?

De gevoelens van angst zijn zeer sterk. Door hypnotherapie gaan we deze krachtige onderbewuste stromen gebruiken om jezelf de rust en het vertrouwen te geven waar je zo naar verlangt. Daarnaast gaan we de “angstprogramma’s” met wortel en al uit je onderbewuste verwijderen. Je voelt je vrij en vol vertrouwen. Je krijgt de tools om opkomende angsten en onzekerheid in de kiem te smoren. 

 

Jezelf bevrijden van angsten en fobieën is winnen:

 • Succes: doordat je minder angst hebt zul je relaxter en met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Hierdoor is het makkelijker om succesvol te zijn. 
 • Een positief zelfbeeld:
 angst wordt vertrouwen en kracht.
 • Gezondheid en energie
: je bevrijdt jezelf van gepieker en angst, en je kan je energie in veel zinvollere en leukere activiteiten steken. Bovendien is stress erg ongezond. Die vermijden zal je véél extra energie en levenslust bezorgen.
 • Geniet: 
stel je eens voor hoeveel meer plezier in het leven je zou kunnen hebben als je regelmatig volmondig 'Ja' kunt zeggen, zonder angst.

Welke stappen zijn er in dit programma?

Er zijn drie hypnotherapiebehandelingen die apart al sterk werken om angsten en fobieën te overwinnen. Samen zijn ze een zeer succesvolle combinatie:


 • Behandeling 1

Sluit vriendschap met je angstige kant. Je angst wordt gevoed door een heel machtig onderdeel van je onderbewuste. Je gaat dat deel niet bestrijden. Je gaat opnieuw vriendschap sluiten met dat deel en je gaat leren deze kwaliteit op een gepaste manier in te zetten. Angst wordt vertrouwen.

 • Behandeling 2

Emotionele balans . Er zijn allerlei emotionele connecties gemaakt met angst in je leven. Deze worden doorbroken. Daarnaast krijg je een techniek aangeleerd om jezelf emotioneel in balans te krijgen én te houden. We laten de oude emoties los zodat er ruimte is voor nieuwe positiviteit.

 • Behandeling 3

Hou je angst zelf in de hand. De nadruk van deze behandeling ligt op zelfzorg. Je krijgt de zelfhypnose en zelfzorg technieken aangereikt waarmee je zelf de angst kunt aanpakken mocht dat nog nodig zijn. Na dit programma ben je niet alleen vrij van angsten en fobieën, je bent ook emotioneel in balans en je hebt meer zelfvertrouwen. Je voelt je veel beter in je vel!

Wat kost dit programma?

Eén hypnotherapiebehandeling kost 125 € (inclusief btw). Het 'Bevrijd jezelf van angsten en fobieën' programma bestaat uit drie sessies en kost 375 €. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Meld je aan voor het 'Bevrijd jezelf van angsten en fobieën' programma:

Plan de eerste twee behandelingen via de online agenda. De derde afspraak spreken we later af.

Tip!

De week voor je eerste afspraak kun je al starten door deze vragen te beantwoorden: 

 • Wanneer heb je meer last van angsten en fobieën, en wanneer minder?
 • Is het in alle gebieden van je leven, op het werk of elders?
 • Zijn er momenten dat je dit allemaal kunt loslaten?
 • Zijn er voorvallen of situaties waarbij dit gedrag en deze gevoelens getriggerd worden?
 • Heb je dit altijd al gehad of is dit op een bepaald moment gestart?

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht