Coreblog
Coreblog

Bevrijd jezelf van faalangst

- - - Hypnotherapie - - -

Gecertificeerd hypnotherapist

Faalangst kan heel belastend gedrag zijn. De angst voor het oordeel van andere mensen kan verstikkend worden. Je bent strenger voor jezelf dan al de anderen samen. Wanner vind je het goed genoeg? Wanneer vind je jezelf goed genoeg? Wil je meer rust en zelfacceptatie? Wil je volmondig en met de glimlach tegen jezelf kunnen zeggen: Goed genoeg is goed genoeg? Wil je in volle vertrouwen in het leven staan en de uitdagingen aangaan? Corepower kan je hierbij helpen!

Wat houdt het 'Bevrijd jezelf van faalangst' programma in?

De gevoelens van faalangst en dat het niet goed genoeg is en de drang om de lat steeds hoger te leggen zijn zeer sterk. Door hypnotherapie gaan we deze krachtige onderbewuste stromen gebruiken om jezelf de zachtheid en zelfacceptatie te geven waar je zo naar verlangt.


Jezelf bevrijden van faalangst = winnen: 

 • Succes: doordat je minder faalangst hebt zul je relaxter en met meer zelfvertrouwen in het leven staan. Hierdoor is het makkelijker om succesvol te zijn. 
 • Een positief zelfbeeld: 
faalangst wordt zelfliefde en zachtheid naar jezelf en anderen.
 • Gezondheid en energie: je bevrijdt jezelf van onnodige stress en je kan je energie in veel zinvollere en leukere activiteiten steken.
 • Geniet: stel je eens voor hoeveel meer plezier in het leven je zou kunnen hebben als je regelmatig volmondig kunt zeggen: ‘Goed genoeg is goed genoeg!’

Welke stappen zijn er in dit programma?

Er zijn drie hypnotherapiebehandelingen die apart al sterk werken om te stoppen. Samen zijn ze een zeer succesvolle combinatie:


 • Behandeling 1

Sluit vriendschap met je faalangstige kant. Je faalangst wordt gevoed door een heel machtig onderdeel van je onderbewuste. Je gaat dat deel niet bestrijden. Je gaat opnieuw vriendschap sluiten met dat deel en je gaat leren deze kwaliteit op een gepaste manier in te zetten.


 • Behandeling 2

Emotionele balans. Er zijn allerlei emotionele connecties gemaakt met faalangst in je leven. Deze worden doorbroken. Daarnaast krijg je een techniek aangeleerd om jezelf emotioneel in balans te krijgen én te houden. We laten de oude emoties los zodat er ruimte is voor nieuwe positiviteit. 


 • Behandeling 3

Vrij van verslaving. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je andere verslavingen of compensatiegedrag gaat ontwikkelen als je je perfectionisme in balans brengt. De neiging om meer te eten of om ander destructief gedrag te ontwikkelen smoren we in de kiem. 

Na dit programma ben je niet alleen vrij van faalangst, je bent ook emotioneel in balans en je hebt meer zelfvertrouwen. Je voelt je veel beter in je vel! 

Wat kost dit programma?

Eén hypnotherapie behandeling kost 125 € (inclusief btw). Het 'Bevrijd jezelf van faalangst' programma bestaat uit drie sessies en kost 375 €. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Meld je aan voor het 'Bevrijd jezelf van faalangst' programma:

Plan de drie behandelingen via de online agenda.


Tip!

De week voor je eerste afspraak kun je al starten door deze vragen te beantwoorden:

 • Wanneer heb je meer last van faalangst en wanneer minder?
 • Is het in alle gebieden van je leven of alleen in je rol als ouder, op het werk of elders?
 • Zijn er momenten dat je dit allemaal kunt loslaten?
 • Zijn er voorvallen of situaties waarbij dit gedrag en deze gevoelens getriggerd worden?
 • Heb je dit altijd al gehad of is dit op een bepaald moment gestart?

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht