Coreblog
Coreblog

Bevrijd jezelf van tics

- - - Hypnotherapie - - -

Gecertificeerd hypnotherapist

Tics kunnen zeer hardnekkig zijn. Meestal zijn er periodes in je leven dat je er veel last van hebt en tijdens andere periodes heb je er minder last van. Wil je jezelf bevrijden van deze sterke neiging? Wil je weer vol jezelf aan de wereld laten zien? Wil je weer controle hebben over je gedrag? Corepower kan je hierbij helpen!

Wat houdt het 'Bevrijd jezelf van tics' programma in?

Tics zijn ongecontroleerde spierbewegingen. Dat kan overal in het lichaam voorkomen. Het begint vaak als een onderbewuste manier om spanning of stress te uiten. Soms blijven deze tics nog heel lang doorgaan ook al is de stressfactor al lang verdwenen. Door hypnotherapie gaan we deze krachtige onderbewuste stromen gebruiken om andere doelen in je leven te bereiken. Daarnaast pakken we de oorzaak van de stress aan op een gepaste manier.

Jezelf bevrijden van tics is winnen:

  • Een positief zelfbeeld: je hebt weer controle over je gedrag en kunt jezelf weer trots aan de wereld laten zien.
  • Gezondheid en energie: je bevrijdt jezelf van onnodige stress en je kan je energie in veel zinvollere en leukere activiteiten steken

Welke stappen zijn er in dit programma?

Er zijn twee hypnotherapiebehandelingen (+een optie voor een derde behandeling) die apart al sterk werken om te stoppen. Samen zijn ze een zeer succesvolle combinatie:

  • Behandeling 1

Sluit vriendschap met het deel van je jezelf dat je de tics geeft. Dit wordt gevoed door een heel machtig onderdeel van je onderbewuste. Je gaat dat deel niet bestrijden. Je gaat opnieuw vriendschap sluiten met dat deel en je gaat leren deze kwaliteit op een gepaste manier in te zetten.


  • Behandeling 2

Emotionele balans Er zijn allerlei emotionele connecties gemaakt met tics in je leven. Deze worden doorbroken. Daarnaast krijg je een techniek aangeleerd om jezelf emotioneel in balans te krijgen én te houden. We laten de oude emoties los zodat er ruimte is voor nieuwe positiviteit. 


  • Behandeling 3 (enkel indien het nog nodig is)

Vrij van verslaving. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je andere verslavingen of compensatiegedrag gaat ontwikkelen als je je perfectionisme in balans brengt. De neiging om meer te eten of om ander destructief gedrag te ontwikkelen smoren we in de kiem. 

Na dit programma ben je niet alleen vrij van tics, je bent ook emotioneel in balans en je hebt meer zelfvertrouwen. Je voelt je veel beter in je vel! 

Wat kost dit programma?

Eén hypnotherapiebehandeling kost 125 € (inclusief btw). Het 'Bevrijd jezelf van tics' programma bestaat uit twee sessies en kost 250 €. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Een derde behandeling is een optie. Als die nodig is, kan kost deze ook 125 €.

Meld je aan voor het 'Bevrijd jezelf van tics' programma:

Plan de eerste twee behandelingen via de online agenda.


Tip!

De week voor je eerste afspraak kun je al starten door deze vragen te beantwoorden: 

  • Wanneer heb je meer last van tics en wanneer minder?
  • Is het in alle gebieden van je leven of alleen in je rol als ouder, op het werk of elders?
  • Zijn er momenten dat je dit allemaal kunt loslaten?
  • Zijn er voorvallen of situaties waarbij dit gedrag en deze gevoelens getriggerd worden?
  • Heb je dit altijd al gehad of is dit op een bepaald moment gestart?

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht