Coreblog
Coreblog

Cliënten aan het woord

YOUR STORY

Nadia over het Personal Power Programma

Als moeder van o.a. een dochter met een ernstige mentale beperking, richtte ik een woon- en dagbestedingsproject op voor vijftien mensen met een beperking. Binnen deze context neem ik de directiefunctie waar.


Ik ondervond dat mijn dertig jaar lange ervaring als docente en als gestalt - psychotherapeute mij onvoldoende de nodige handvatten bood om me in deze rol te handhaven. Tegelijk voelde ik me ook als mens niet zelfzeker genoeg om de nieuwe uitdagingen aan te gaan op een manier waar ik zelf tevreden kon over zijn. Ik ging op zoek naar iemand die me hierin kon begeleiden en ondersteunen.


Ik heb mijn individueel traject met Baud ervaren als zeer verrijkend. Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat hij heel scherp doorhad, hoe ik in elkaar steek. Dat gaf me hoopvol vertrouwen.


Ik herkende, vanuit mijn achtergrond, heel wat elementen die hij aanreikte, maar Baud kent de kunst om deze op zo'n manier te verbinden met wie ik ben, dat deze op een heel vernieuwende wijze tot leven kwamen in mijn eigen proces. Hij raakte mijn wezen, mijn essentie. Hij vulde niets in, ...


In de sessies kon ik zelf aangeven wat zich in mijn innerlijke afspeelt, waarbij ik dan uitgenodigd werd om ermee aan de slag te gaan met vormen en methodieken die aangereikt werden. Wat ik enorm krachtig vond, was de helderheid en juistheid waarmee Baud benoemde en toetste van datgene wat ik vanuit mijn emoties probeerde uit te drukken.


Ik ben dankbaar voor dit betekenisvolle proces. Ik ben gericht en vol  vertrouwen aan de slag met mijn groeien als leidinggevende, maar bovenal in mijn mens zijn. Ik kijk echt ook uit naar het jaartraject voor leidinggevenden. Ondertussen gun ik met regelmatig een sessie bij Baud. Want alles wat ik nodig heb, is te vinden in mijn eigen bron.

Wil je meer weten over het Personal Power Programma? Maak je keuze:

Bekijk gegevens
Uitverkocht