Coreblog
Coreblog

Corepower Methode

Handel vanuit je eigen kracht

"Corepower is een effectieve methode om het zelfsturend vermogen te vergroten"

VAN KORST...

Korstgedrag is alle gedrag dat je hebt ontwikkeld om je kwetsbare, echte zelf te beschermen: emo-drama, slachtofferspelletjes, intellectualisten, mentaal zijn, te hard werken, agressie, spirituele of religieuze verslaving, humor, drank, drugs, te veel eten, je aanpassen... en alle gedrag waarbij je niet echt bent.

Het meeste korstgedrag was oorspronkelijk authentiek gedrag: je hebt dit ontwikkeld om jezelf te beschermen. Waarschijnlijk was dit passend bij de situatie, maar omdat het toen zo effectief was, is dit gedrag erg hardnekkig geworden. Dus handel je vanuit een onechte laag in je persoonlijkheid.

...NAAR KERN

Vanuit je kern handelen (of authentiek zijn), is eerst en vooral echtheid en eerlijkheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je al je impulsen volgt en iedereen ongevraagd je ongezouten mening geeft. Het betekent wel dat je heel goed verbonden bent met jezelf en dus eerlijk tegenover jezelf kunt zijn. En vandaar uit verbinding maakt met de anderen. 

Vanuit deze verbinding met jezelf én met de ander kun je kiezen wat je echt wil doen. Vanuit je kern handelen vraagt moed. Eerst en vooral moed om de patronen waar je door de jaren heen gehecht bent aan geraakt, te doorbreken. Daarnaast zal authenticiteit je niet in dank afgenomen worden door degenen die angst hebben voor de eigen kern.

Echt kerngedrag is voelbaar en merkbaar. Het voelt tegelijk als zeer krachtig en tegelijkertijd als open en kwetsbaar aan. Dat kan confronterend en beangstigend zijn voor anderen. 

Tegelijk kan het ook een opluchting zijn en voor echt contact en diepgang zorgen.

ZO WERKT COREPOWER

De Corepowermethode helpt je om contact te maken met de kern van je wezen. Vanuit die kern ontwikkel je vervolgens persoonlijk en professioneel leiderschap van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen de oude gedragspatronen snel en effectief omgeruild worden voor beter passend gedrag. Corepower is praktisch en concreet: Iedere deelnemer krijgt concrete en doeltreffende technieken & oefeningen aangereikt die passen bij de huidige uitdagingen. Door deze op maat gerichte aanpak is de Corepowermethode heel effectief: op korte tijd is er vaak een positief en blijvend resultaat.

WAT KAN DE COROPOWERMETHODE BETEKENEN? 

  • beter hanteren van agressie 
  • assertiever handelen
  • emotionele balans 
  • groter vermogen tot verbinding/nabijheid
  • liefdevoller handelen
  • verbeteren van concentratie 
  • mentale helderheid 
  • inzicht in je eigen gedragspatronen én het gereedschap om dat (wanneer nodig) aan te pakken
  • het helder krijgen van korte en lange termijn doelen
  • werken/leven vanuit inspiratie


Wil je meer weten over de effectiviteit van de Corepower Methode?
Download dan de resultaten van het Corepower Onderzoek
.

Aanbod voor particulieren

Aanbod voor professionals

Aanbod voor organisaties

Bekijk gegevens
Uitverkocht