Coreblog
Coreblog

Levenslust, Stevigheid en Innerlijke Kracht

Een combinatie van Corepower-kracht en Psoas-aarding

20-21 juni 2020

Corepower is een zeer krachtige manier om het persoonlijk leiderschap en innerlijke kracht te ontwikkelen. Corepower werkt psycho-fysiek. Dat wil zeggen dat we door fysieke oefeningen de psychologische toestand gaan versterken. Tijdens deze tweedaagse gaan we het krachtcentrum openen en van daaruit weerbaarheid, vitaliteit en levenslust cultiveren.


Werken met de psoas-spier brengt bewustzijn in je houding, zowel in je fysieke structuur als hoe je energetisch in je lichaam aanwezig bent. Via de zachte oefeningen leer je spanningen af te voeren en je psoas spier te verlengen, te hydrateren en te tonifiëren. Deze, voor velen onbekende spier, huist in ons midden en brengt ons in contact met onze kern, ze zorgt voor gronding en het achter jezelf kunnen staan.


Tijdens deze tweedaagse maken we de magische combinatie van deze twee methodes. Apart zijn ze heel krachtig. Samen zullen ze je op een heel directe en toch zachte manier dichter bij je kern brengen en je levenslust, stevigheid (fysiek en psychologisch) en je innerlijke kracht doen ontplooien. 


Opmerking: door de combinatie van deze twee zeer aanvullende methodes zal je zowel pittige als heel diep naar binnen gaande oefeningen hebben. Yang en Yin wisselen elkaar af en vinden hun tegendeel in elkaar en in zichzelf. Wij nodigen je uit telkens opnieuw te voelen wat de verschillende oefeningen met je doen. Je krijgt de kans om patronen te herkennen en te transformeren... in alle veiligheid en respect voor wat is!


Hilde Broeckhove is Senior Healing Tao teacher, Meridiaan Chi Kung leraar en verdiept zich sinds meerdere jaren in het werken met de psoas-spier. Het is haar passie en missie mensen in contact te brengen met de wijsheid die besloten ligt in hun lichaam, opdat ze vrijer, bewuster en gezond in het leven kunnen staan


Baud Vandenbemden heeft 20 jaar ervaring in het werken met groepen: straatjongeren, schoolteams, meditatiegroepen, cursusgroepen, leidinggevenden,... Hij is coach, trainer en auteur van de boeken 'Corepower, zelfsturing vanuit je kern' en 'Teampower, alchemie van de groep'. Baud ziet het als zijn missie om mensen in contact te brengen met hun wezenlijke kern.

Tarief

  • Levenslust, Stevigheid en Innerlijke Kracht weekend
    (Hasselt)

€ 170 p.p. (inclusief 21% BTW)

Koffie en frisdrank inbegrepen.
Niet inbegrepen: maaltijd en overnachting.

Data

  • Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020

We beginnen om 9u30 en eindigen om 17u

Locatie

  • Hasselt: Natuurpunt Kiewit, Putvennestraat 112 in Hasselt

Levenslust, Stevigheid en Innerlijke Kracht

20-21 juni 2020

Voornaam* Verplicht veld
Familienaam Verplicht veld
E-mail* Verplicht veld
Tel/Gsm* Verplicht veld
Bekijk gegevens
Uitverkocht