Coreblog
Coreblog

Professioneel succes met (zelf)hypnose

Gecertificeerd hypnotherapist

(zelf)Hypnose is een krachtige tool voor professionals en ondernemers om succes te verzekeren


Wist je dat: Bruce Willis, Albert Einstein, Tiger Woods, Julia Roberts, Mozart, Thomas Edison, Aldous Huxley, Rachmaninov, Churchill, Mark Knopfler, Matt Damon, Ben Affleck, Sylvester Stallone, ... Allemaal hypnose en zelfhypnose gebruikten om succesvoller te zijn. Of dat bijna alle topsporters een of andere vorm van zelfhypnose of hypnose gebruiken? Meestal voor mentale kracht, om doelgericht te zijn, om beter pijn te hanteren en om blokkerende emoties te hanteren. Hypnose zo krachtig is dat het mensen in staat stelt om fysieke en psychologische grenzen te verleggen, zichzelf te genezen, zonder narcose operaties te ondergaan,…

Wil je:

 • Krachtigere focus
 • Je creativiteit maximaal benutten
 • Doelgericht zijn
 • Je emoties constructief hanteren
 • Irrationele, storende of destructieve patronen voor eens en altijd loslaten
 • Angsten, twijfels en onzekerheden vervangen door realistische optimisme
 • Mensen beter begrijpen en kunnen beïnvloeden
 • Natuurlijk gezag en autoriteit uitstralen
 • Je visie kunnen vasthouden, en helder kunnen overbrengen zowel binnen als buiten je onderneming
 • Nog efficiënter door kunnen werken
 • Nog krachtiger doorzetten, ook of vooral, tijdens de uitdagende periodes waar het verschil wordt gemaakt
 • Hoofd en bijzaken helder kunnen onderscheiden
 • Je tijd effectief managen
 • Er 100% voor gaan, zonder zelfsabotage of uitstelgedrag
 • En natuurlijk ook nog genieten van de rest van je tijd, in je gezin, met je hobby’s, …


Voor wie: 

Als je werkt in een grotere onderneming en je wil je succes vergroten, als je een eigen onderneming wil opstarten of succesvoller wil maken, als je je natuurlijk leiderschap wil ontwikkelen, als je in bijberoep iets wil opstarten, … Voor iedereen die als professional succes wil hebben, zijn/haar missie wil neerzetten en iets constructiefs wil doen voor de organisatie, die maatschappij en/of de klanten. Voor iedereen die het beste van zichzelf wil geven.

Wat is hypnose?

Je bent vandaag al onder hypnose geweest. Meerdere keren zelfs. Elke keer dat je opgaat in een activiteit, in een boek, in een film ben je onder hypnose. Een hypnotherapeut gaat je bewust in die toestand brengen omdat het dan makkelijker is om met het onderbewuste te werken. 

Wat is het onderbewuste?

Het onderbewuste is een geheel van gedragspatronen, herinneringen, emoties en gedachten waar je niet bewust mee bezig bent. Ken je dit? Je rijdt met de auto en wanneer je aankomt met de wagen kun je je niet herinneren hoe je hebt gereden. Wat heeft er dan gereden? Juist ja: je onderbewuste. Het onderbewuste kan je heel erg steunen. Maar hardnekkig destructief gedrag zoals uitstelgedrag, niet goed voor je lichaam zorgen of onzekerheid komt ook uit het onderbewuste.

Bevrijd je kwaliteiten met hypnotherapie 

Door hypnotherapie kun je positieve eigenschappen zoals doorzettingsvermogen, psychische kracht, weerbaarheid, focus, inzicht en empathie vergroten. Daarnaast is het makkelijk om de manieren waarop je jezelf in de weg zit aan te pakken: uitstelgedrag, onzekerheid op de verkeerde momenten, gebrek aan zelfzorg, emotioneel getriggerd worden door bepaalde situaties of mensen,… 

Wat houd het ’professioneel succes’ programma in?

Je bepaalt samen met de hypnotherapeut welke eigenschappen je wil versterken en welk zelf sabotage gedrag je wil loslaten. Na de intake gaan we onmiddellijk aan de slag met hypnose. 

Je ervaart onmiddellijk de kracht van hypnose. Meestal wordt er gewerkt rond enkele van deze van thema’s:

 • Kracht: doorzettingsvermogen, wilskracht, weerbaarheid, positieve vechtlust, psychische stabiliteit, zelfvertrouwen,… 
 • Emotionele balans: zelfzorg en zelfliefde, emotionele balans, vergroot je empathie en emotionele intelligentie, je doorziet emotionele manipulatiepogingen,.. 
 • Mentale kracht: focus, inzicht en overzicht creëren, mentale afstand kunnen nemen, langetermijnvisie en korte termijn ontwikkelen,…

Welke stappen zijn er in dit programma? 

We spreken samen doelen af (jouw doelen) waar we aan werken. Deze worden bij aanvang van het traject vastgelegd.


De eerste drie hypnosesessies:

 • in enkele weken worden drie intense sessies gepland waarbij jouw wezenlijke kwaliteiten maximaal worden geactiveerd.
 • leer je zelfsabotage gedrag los te laten.
 • na elke bijeenkomst krijg je oefeningen om dit te versterken én je stelt jezelf doelen om hiermee aan de slag te gaan. Je neemt weer maximaal verantwoordelijkheid voor je eigen gedrag. Je leert op een prachtige manier samenwerken met je onderbewuste. 


De verdiepende sessies zijn meestal maatwerk. Na (ongeveer) een maand plan je weer twee bijeenkomsten om te verdiepen. Je hebt de kwaliteiten en het nieuwe gedrag na de eerste bijeenkomsten geïntegreerd. Nu wordt het verdiept, bijgestuurd en is er ruimte om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen. Een vast onderdeel van deze verdiepende sessies is ‘De kracht van zelfhypnose' Aan het eind van dit traject ben je in staat om verschillende krachtige zelfhypnose technieken toe te passen!

Wat kost dit programma? 

Het ‘professioneel succes programma bestaat uit 5 sessies en kost € 750 voor zelfstandigen, professionals en organisaties. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 


Maak gebruik van de KMO-Portefeuille en geniet van een voordeel tot 40%.
Meer informatie

Plan direct jouw ‘professioneel succes’ programma 

Plan de eerste drie afspraken via de online agenda. De twee volgende afspraken spreken we later af. 


Tip! 

De week voor je eerste afspraak kun je al starten door deze vragen te beantwoorden: 

 • Wat wil je zeker ontwikkelen? Maak een lijst waarbij je het belangrijkste van boven zet: maak nu al duidelijke keuzes voor jezelf. 
 • Wat wil je zeker loslaten? (emoties, zelfsabotage gedrag,…) 
 • Waar wil je professioneel staan over 3 jaar?

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht