Coreblog
Coreblog

Stoppen met roken

- - - Hypnotherapie - - -

Gecertificeerd hypnotherapist

Als je al lang rookt, is stoppen met roken niet eenvoudig. Je hele 'zijn', is aangepast aan de sigaret. Daarom is 'op karakter stoppen' meestal geen goede oplossing. Wil je op een veilige en aangename manier stoppen met roken? Dan kan Corepower je hierbij helpen:

Wat houdt 'Stop met roken' programma in? 

Je gebruikt de kracht van je onderbewuste om je te helpen om te stoppen. Als je al eerder een poging gedaan hebt om te stoppen, weet je hoe sterk de onderbewuste drang naar een sigaret kan zijn. We gebruiken deze onderbewuste krachten nu om je te helpen stoppen met roken.


Stoppen met roken = winnen: 

  • Een positief zelfbeeld: controleverlies wordt zelfbeheersing en zelfvertrouwen
  • Emotionele balans: roken is heel vaak een manier om emoties te kalmeren. Je leert andere manieren dan roken om je emoties te reguleren.
  • Gezondheid en energie: als je stopt met roken zul je heel snel meer energie en een betere gezondheid krijgen. Een detoxperiode en afkickverschijnselen zijn onvermijdelijk, maar wel tijdelijk.
  • Spaar geld: roken is belachelijk duur en helemaal niet lekker. 

Welke stappen zijn er in het 'Stoppen met roken' programma?

Er zijn drie hypnotherapiebehandelingen die apart sterk werken om te stoppen met roken. Samen zijn ze een zeer succesvolle combinatie:


  • Behandeling 1 

Breek de band met tabak. Je creëert een onbewuste afkeer van tabak. Het schijnbaar lekkere gevoel van nicotine en tabak verdwijnt. We versterken de wilskracht. Je krijgt de overtuiging dat je ook echt de keuze kunt maken om nooit meer te roken.


  • Behandeling 2 

Emotionele balans Er zijn allerlei emotionele connecties gemaakt met roken in je leven. Deze worden doorbroken. Daarnaast krijg je een techniek geleerd om jezelf emotioneel in balans te krijgen. We roken de oude emoties uit zodat er ruimte is voor nieuwe positiviteit. 


  • Behandeling 3 

Vrij van verslaving. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je andere verslavingen of compensatie gedrag gaat ontwikkelen als je stopt met roken. De neiging om meer te eten en bij te komen of om ander destructief gedrag te ontwikkelen smoren we in de kiem.  


Na dit programma ben je niet alleen vrij van je tabakverslaving, je bent ook emotioneel gebalanceerder en je hebt meer zelfvertrouwen. Je voelt je veel lekkerder in je vel!

Wat kost dit programma?

Een hypnotherapie behandeling kost 125 € (inclusief btw). Het 'Stop met roken' programma bestaat uit drie sessies en kost 375 €. Iedere behandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 

Schrijf je in voor het 'Stop met roken' programma:

Plan de drie behandelingen via de online agenda.

Locatie

Corepower, Tuinstraat 3 in Oudsbergen. Enkel op afspraak.

Bekijk gegevens
Uitverkocht